Door Peter Quataert op 18 januari 2017

Zin in Zeeland! in Terneuzen in teken van komende verkiezingscampagne

Beste partijgenoten, Op zaterdag 28 januari 2017 vindt een nieuwe editie van ‘Zin in Zeeland!’ plaats. De locatie waar we bijeen komen is buurthuis De Hoeve aan het Edvard Grieghof 113 in Terneuzen.

Programma

10:00 uur: Opening.

10:05 uur: Campagnevoeren. Ideeën uitdragen en successen uitventen.

11:30 uur: Lunch.

12:15 uur: Workshops – Media – In gesprek – Sociale media

13:00 uur: De straat op met rozen.

14:30 uur: Snert en chocomelk.

15:00 uur: Einde.

Zin in Zeeland! staat voor een dag van ontmoeting, gezellige gesprekken en wijzer worden. Het is een dag die in het teken staat van de komende verkiezingscampagne.

We houden rekening met een mooie opkomst en hebben geheel volgens Zeeuws-Vlaamse traditie een heerlijke lunch. Om logistieke redenen graag via pspvda@zeelandnet.nl aanmelden.

De afdelingen die hun campagnemateriaal laten ophalen in Utrecht kunnen dit na afloop van Zin in Zeeland! meenemen. Voor informatie kunt u met Bob van Schuylenburch contact opnemen via vanschuyl@zeelandnet.nl of 06 – 21 87 33 72.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Gewestelijk voorzitter Bob van Schuylenburch

Peter Quataert

Peter Quataert

Sinds 2001 woon ik in Nederland. Daarvoor heb ik altijd in België (Boekhoute) gewoond waar ik ook jaren actief was binnen de sociaal democraten. Nederland was mij niet onbekend, sinds 1985 werk ik al in het ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen, nu als verpleegkundig specialist. In Nederland pakte ik als snel de draad weer op. Al snel volgde ik het reilen

Meer over Peter Quataert