Door Peter Quataert op 12 april 2017

Zeeuwse viering Dag van de Arbeid 2017 te Sluis

Maandag 1 mei 2017 is het de Dag van de Arbeid. Het gewest Zeeland van de Partij van de Arbeid nodigt u van harte uit om deze dag naar goed sociaaldemocratisch gebruik gezamenlijk te vieren. Dit jaar een luchtig programma waar ontmoeting en onderling gesprek centraal staan.

De 1-mei-viering zal plaatsvinden op Struisvogelboerderij Monnikenwerve aan de Hogeweg 1 tussen Sluis en Aardenburg (richting Heille). U bent hier vanaf 16:00 uur van harte welkom.

U kunt de struisvogelboerderij bezichtigen en om 17:30 uur gebruiken we gezamenlijk een lichte maaltijd waarbij uiteraard ook gerechten met struisvogeleieren worden geserveerd.

De Rode Roos 2017 wordt uitgereikt aan een lid dat zich op bijzondere wijze achter de schermen heeft ingezet voor de Partij van de Arbeid in Zeeland.

Om 19:00 uur komt er een speciale gast die ons op komische wijze een spiegel zal voorhouden. Traditiegetrouw zingen wij samen De Internationale en sluiten we de viering om 20:00 uur af.

Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om vooraf een stadswandeling door Sluis te maken onder leiding van gids Ralph van Hertum. Er zal om 13:30 uur worden vertrokken vanaf het Belfort aan de Groote Markt in Sluis.

Om organisatorische redenen is het nodig dat u zich via pspvda@zeelandnet.nl bij het 1-mei-comité aanmeldt. Iedereen is van harte welkom. Van niet-leden wordt een eigen bijdrage van € 10,- gevraagd voor de maaltijd.

Wanneer u niet over eigen vervoer beschikt om in Sluis te geraken kunt u vóór 24 april aanstaande contact opnemen met het 1-mei-comité. Dan wordt geprobeerd vervoer voor u te regelen.

Wij hopen u 1 mei allemaal te mogen begroeten!

Peter Quataert

Peter Quataert

Sinds 2001 woon ik in Nederland. Daarvoor heb ik altijd in België (Boekhoute) gewoond waar ik ook jaren actief was binnen de sociaal democraten. Nederland was mij niet onbekend, sinds 1985 werk ik al in het ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen, nu als verpleegkundig specialist. In Nederland pakte ik als snel de draad weer op. Al snel volgde ik het reilen

Meer over Peter Quataert