Door Peter Quataert op 19 januari 2015

Verslag Zelandusdebat over krimp & onderwijs

Op donderdagavond 15 januari 2015 vond in de locatie van de Pontes Scholengroep aan de Oranjeweg in Goes het negende Zelandusdebat plaats. Ruim honderd betrokken mensen van binnen en buiten Zeeland namen deel aan het debat dat onder leiding stond van Jan Ennik, directeur van het Regionaal Pedagogisch Centrum Zeeland. Het verslag van dit debat kunt u hier lezen.

Op donderdag 29 januari 2015 wordt het debat ‘Stedelijke ontwikkeling als motor van en voor de regio’ georganiseerd. Moderator van het debat is de heer Peter Brakman, directeur van MEE Zeeland. Het debat vindt van 19:30 tot uiterlijk 21:30 uur plaats in het kantoor van Waterschap Scheldestromen aan de Kanaalweg 1 in Middelburg. Inloop met koffie & thee vanaf 19:00 uur.

Het daaropvolgende Zelandusdebat onder de titel ‘Krimp als brede maatschappelijke ontwikkeling’ zal plaatsvinden op maandagavond 9 februari 2015 in Porgy & Bess in Terneuzen.

Peter Quataert

Peter Quataert

Sinds 2001 woon ik in Nederland. Daarvoor heb ik altijd in België (Boekhoute) gewoond waar ik ook jaren actief was binnen de sociaal democraten. Nederland was mij niet onbekend, sinds 1985 werk ik al in het ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen, nu als verpleegkundig specialist. In Nederland pakte ik als snel de draad weer op. Al snel volgde ik het reilen

Meer over Peter Quataert