Door Peter Quataert op 14 juni 2017

Uitnodiging barbeque PvdA Zeeland 1 juli 2017

Beste partijgenoot,
Graag nodigen we je uit om op 1 juli 2017 samen het politieke jaar af te sluiten met een informeel samenzijn. Dit in navolging van de succesvolle interactieve bijeenkomst op 20 mei ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen waar iedereen zijn / haar bijdrage heeft kunnen leveren aan het rapport wat naar alle Zeeuwse afdelingen is verzonden.
Deze keer hebben we er voor gekozen om een informele avond te organiseren om iedereen te kunnen bedanken voor zijn / haar bijdrage in het afgelopen jaar en tevens een laagdrempelige gelegenheid te bieden aan leden en niet leden die graag kennis willen maken met de vele vrijwilligers, raadsleden of Statenleden.
Vanaf 17:00 uur zijn jullie welkom voor een barbecue in het ‘Ambachtscentrum’ te Goes (parkeren bij ‘De Hollandsche Hoeve’). Partners, kinderen en vrienden (ook niet-PvdA-leden) zijn van harte welkom.
Opgave is vanwege de inkoop van eten verplicht en kan via corsandee@outlook.com bij Campagne Team PvdA Zeeland. De eigen bijdrage is voor leden € 7,50 en voor niet leden € 10,00. U krijgt hiervoor een volledig verzorgde avond inclusief eten en drinken in een mooie omgeving.
Als je eerder komt dan is er tot 17:00 uur de mogelijkheid om kennis te maken met diverse ambachten waarbij de mogelijkheid is om workshops te volgen of aankopen te doen. Dit is volledig op eigen kosten.
We hopen jullie allen te mogen ontvangen op 1 juli!
Aanvang: 17:00 uur.
Eindtijd: 21:00 uur.
Locatie: ‘Ambachtscentrum’, Kattendijksedijk 27, 4463 AL Goes
Met vriendelijke groet,
Cor Sandee

 

 

 

 

 

Peter Quataert

Peter Quataert

Sinds 2001 woon ik in Nederland. Daarvoor heb ik altijd in België (Boekhoute) gewoond waar ik ook jaren actief was binnen de sociaal democraten. Nederland was mij niet onbekend, sinds 1985 werk ik al in het ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen, nu als verpleegkundig specialist. In Nederland pakte ik als snel de draad weer op. Al snel volgde ik het reilen

Meer over Peter Quataert