Door Peter Quataert op 31 oktober 2016

Lijsstrekkersverkiezingen met Diederik Samsom in Goes op zondag 13 november 2016

Beste partijgenoten!

De lijsttrekkersverkiezing staat voor de deur en daarom organiseert de PvdA Zeeland op zondag 13 november 2016 om 11:30 uur een bijeenkomst in buurthuis De Pit aan de Appelstraat 2-A in Goes.

De kandidaten voor het landelijke lijsttrekkerschap van de PvdA zijn uitgenodigd om naar Zeeland te komen. Tot op heden hebben wij een positieve reactie van Diederik Samsom mogen ontvangen en een bericht van verhindering van Lodewijk Asscher.

Tijdens de bijeenkomst zal de Terneuzense wethouder Cees Liefting een gesproken column geven. Het landelijke conceptverkiezingsprogramma zal aan bod komen en Zeeuwse thema’s als de kerncentrale, treinverbindingen, werkgelegenheid, sanering installaties en terrein Thermphos, de Westerscheldetunnel, enzovoorts zullen aan bod komen. Wiert Omta zal als gastheer en moderator optreden.

Om 11:00 uur zijn de deuren van De Pit geopend. De toegang is gratis en introducés zijn van harte welkom. Wij hopen u allen op 13 november te mogen begroeten!

Met vriendelijke groeten,

Ralph van Hertum

 

Peter Quataert

Peter Quataert

Sinds 2001 woon ik in Nederland. Daarvoor heb ik altijd in België (Boekhoute) gewoond waar ik ook jaren actief was binnen de sociaal democraten. Nederland was mij niet onbekend, sinds 1985 werk ik al in het ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen, nu als verpleegkundig specialist. In Nederland pakte ik als snel de draad weer op. Al snel volgde ik het reilen

Meer over Peter Quataert