Door Peter Quataert op 8 februari 2017

Een leuke avond met Joyce!

Beste vrienden en partijgenoten,

Graag nodig ik jullie uit voor een leuke avond met Joyce op zondag 19 februari!

Onder het genot van een hapje en drankje wil ik met jullie de agenda tot de verkiezingsdag op 15 maart 2017 doornemen.

Er zijn veel mooie activiteiten ingepland en hierover wil ik jullie natuurlijk informeren. Mogelijk dat je gelijk kunt aangeven of en zo ja waar en wanneer je wil komen helpen?

Misschien zit je zelf ook boordevol leuke en goede ideeën die van pas kunnen komen bij de campagne. Alle tips zijn deze avond welkom, zodat we er samen een mooie campagne van kunnen maken.

Daarnaast zijn er deze avond posters en flyers beschikbaar die jullie alvast kunnen meenemen om te helpen verspreiden. Hang ze voor het raam of deel ze uit aan vrienden, familie en buren!

Programma:

19:00 uur             Inloop met koffie, thee en iets lekkers

19:15 uur             Campagneaftrap en programma door Joyce

20:15 uur             Pauze

20:30 uur             Pub-quiz met drankje en hapje

21:45 uur             Afsluiting met leuke groepsfoto

Locatie:

Eeterij-spelerij Vierlinden
Kattendijksedijk 19
4463 AL  Goes

Heb je hulp nodig met vervoer, wil je met iemand meerijden of kan er met jou iemand meerijden? Laat het ons weten in de mail van je aanmelding en dan regelen wij de rest!

Ken je nog meer mensen die willen meehelpen met de campagne KiesZeeuws StemJoyce? Breng ze op de hoogte van deze uitnodiging en laat het ons even weten, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Uitnodigen mag ook als iemand geen lid is van de PvdA.

In totaal hebben we 120 mensen uit heel Zeeland uitgenodigd die de afgelopen periode bij de voorbereidingen betrokken zijn geweest of al hebben aangegeven mij te willen helpen om 16.000 stemmen binnen te halen. Het zou mooi zijn als we op zondagavond 19 februari een hele grote opkomst hebben met dit team om zo  met veel enthousiasme de komende weken in te gaan!

Jij bent een van de mensen waarvan ik hoop dat je mij hiermee wil helpen. Ben je erbij? Meld je hier dan aan voor 10 februari:  e.evers@tweedekamer.nl en/of  j.vermue@tweedekamer.nl

 Ik kijk er naar uit je op zondagavond 19 februari te zien, dan maken we er samen een leuke avond van!

 

Veel groeten, Joyce

P.S. trek iets roods aan!

 

Joyce Vermue                                               

Kamerlid Partij van de Arbeid

Tweede Kamer der Staten-Generaal

A   Postbus 20018, 2500 EA Den Haag

T     070-3183753 | M 06-14024114

E   j.vermue@tweedekamer.nl | I www.tweedekamer.nl

FB joyce.vermue 

 

Peter Quataert

Peter Quataert

Sinds 2001 woon ik in Nederland. Daarvoor heb ik altijd in België (Boekhoute) gewoond waar ik ook jaren actief was binnen de sociaal democraten. Nederland was mij niet onbekend, sinds 1985 werk ik al in het ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen, nu als verpleegkundig specialist. In Nederland pakte ik als snel de draad weer op. Al snel volgde ik het reilen

Meer over Peter Quataert