Door Peter Quataert op 5 september 2015

18 september 2015 bijeenkomst installatie Joyce Vermue Tweede Kamer

Met trots kunnen wij u mededelen dat Joyce Vermue op 22 september a.s. wordt geïnstalleerd als lid van de Tweede Kamer. Joyce vervangt in de fractie van de PvdA Manon Fokke die voor vier maanden met zwangerschapsverlof gaat. Het feit dat een lid van de PvdA afdeling sluis toetreedt tot de Tweede Kamer willen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

 

Wij willen u dan ook graag uitnodigen op vrijdag 18 september 2015 om 19.30 uur in het Theatercafé van het Ledeltheater te Oostburg. Een bijeenkomst die volledig in het teken staat van deze heugelijke gebeurtenis. Een bijeenkomst waar Joyce een vooruitblik geeft over de komende 4 maanden en u punten kunt aandragen die Joyce kan meenemen naar Den Haag. Als afsluiting is er een borrel en de mogelijk om nog gezellig na te praten.

 

Wij hopen u allen te mogen ontmoeten.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Namens de PvdA afdeling Sluis

Peter Quataert, voorzitter

Kersenlaan 10

4513 AK Hoofdplaat

06-12306010

quataert@zeelandnet.nl

 

Peter Quataert

Peter Quataert

Sinds 2001 woon ik in Nederland. Daarvoor heb ik altijd in België (Boekhoute) gewoond waar ik ook jaren actief was binnen de sociaal democraten. Nederland was mij niet onbekend, sinds 1985 werk ik al in het ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen, nu als verpleegkundig specialist. In Nederland pakte ik als snel de draad weer op. Al snel volgde ik het reilen

Meer over Peter Quataert