Door Peter Quataert op 17 maart 2016

Symposium een rechtvaardig pensioenstelsel voor nu en straks

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor het Seminar van het ONP over ‘Een rechtvaardig pensioenstelsel voor nu en straks!’, op maandag 21 maart
in de Jaarbeurs (het Beatrixgebouw) te Utrecht
Tijd: Inloop 17.00 met soep en broodjes, Start 18.00 einde 21.00

Het ouderen netwerk wil samen met onze politieke vertegenwoordigers, de Jonge Socialisten, FNV en FNV jongeren met u van gedachten wisselen over Arbeid, Inkomen en Pensioen in het kader van bestaanszekerheid.

De wereld verandert. Burgers veranderen mee. Participeren in veranderingen is zelden een knelpunt als er voldoende aandacht wordt geschonken aan het mobiliseren van bereidheid bij burgers en rekening wordt gehouden met gerechtvaardigde belangen. Dit vereist luisteren naar mensen, eerlijk problemen aangeven en vanuit een visie samen antwoorden genereren. Dat vraagt meer dan alleen reageren op de huidige schrijnende gevallen om te voorkomen dat we als PvdA niet achter de feiten aan blijven lopen.

Aanmelden:
Voor deze bijeenkomst is het noodzakelijk om je aan te melden. Dit kan via de reserveerlijn van de PvdA: 020-5512155. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5896. Houd ook je relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, word je doorverbonden met een van onze medewerkers (tijdens kantooruren).

Peter Quataert

Peter Quataert

Sinds 2001 woon ik in Nederland. Daarvoor heb ik altijd in België (Boekhoute) gewoond waar ik ook jaren actief was binnen de sociaal democraten. Nederland was mij niet onbekend, sinds 1985 werk ik al in het ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen, nu als verpleegkundig specialist. In Nederland pakte ik als snel de draad weer op. Al snel volgde ik het reilen

Meer over Peter Quataert